دوشنبه ۲ مهر ۱۳۹۷ - Monday 24 September 2018
کد خبر : 22339
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۰
بازدید: -

مقاله

چگونه خطر در محیط کار را مدیریت کنیم؟


محل کار سالم و ایمن، با شناسایی و درک خطرات بهداشتی و ایمنی مربوط به کار شما به وجود می­آید، به­خصوص مکان­هایی که مستعد خطر و آسیب بیشتری هستند. پس با شناسایی این خطرات و اقدام در جهت حذف یا بهبود شرایط خطر و آسیب می­توانید این ایمنی را به حداکثر برسانید.

به گزارش پایگاه خبری بهداشت، ایمنی و محیط زیست "بامنا"؛

تهیه و تنظیم:محبوبه کاظمی

کسب و کارهای مختلف دارای خطرات بهداشتی و ایمنی متفاوت خواهند بود که همه چیز بستگی به نوع کار شما دارد.

محل کار سالم و ایمن، با شناسایی و درک خطرات بهداشتی و ایمنی مربوط به کار شما به وجود می­آید، به­خصوص مکان­هایی که مستعد خطر و آسیب بیشتری هستند. پس با شناسایی این خطرات و اقدام در جهت حذف یا بهبود شرایط خطر و آسیب می­توانید این ایمنی را به حداکثر برسانید. این همان چیزی است که ما به عنوان مدیریت ریسک متناسب با محیط کار به آن اشاره می­کنیم.تمرکز و فعالیت­های کاری شما باید به طور مداوم برای شناسایی خطرات جدیدی که باید مدیریت شوند، بررسی شود.

در اینجا ما برخی از راهنمایی­های کلی در مورد چگونگی مدیریت خطرات بهداشتی و ایمنی کار خود را جمع­آوری کرده­ایم که شامل چهارچوبی است که شما را طی فرآیندی برای شناسایی، ارزیابی، مدیریت و کنترل خطرات هدایت می­کند. همچنین برخی از نمونه­های خاص صنعتی و راهنمایی­هایی را برای کمک به شروع کار خود داریم.

مدیریت خطرات بهداشت و ایمنی محل کار

نمودار زیر چهارچوب مدیریت ریسک در چهار مرحله را توصیف می­کند که می­تواند به شما در مدیریت خطرات بهداشت و ایمنی محل کار شما کمک کند.

 

 

چگونه می­توانیم خطرات محیط کار را مدیریت کنیم؟

طرح: شناسایی و ارزیابی خطرات

  • با راه رفتن در اطراف محل کار خود و شناسایی آنچه که می­تواند به طور جدی به سلامتی یا ایمنی کارگران و دیگران (به عنوان مثال بازدیدکنندگان، افراد بیگانه یا کارگران دیگر) آسیب برساند. این آسیب می­تواند حاد باشد (یعنی بلافاصله به­وجود می­آید) یا مزمن (به آرامی در طول مدت زمانی طولانی رخ می­دهد).
  • شرایط کارگران خود را بررسی کنید و اینکه آیا هر کدام از آنها ممکن است چگونه آسیب­پذیر باشند (مثلاً جوانان، زنان باردار، کارگران گاه به گاه، کارگران شبانه، کارگران با سطوح سواد کمتر و…).
  • در نظر بگیرید که آیا اگر سلامت عمومی کارگران کامل نباشد، می­تواند توانایی آنها را برای کار با خیال راحت (به عنوان مثال کاهش تحرک، بیماری­های موجود یا آسیب) کاهش دهد.
  • شناسایی خطرات احتمالی قابل پیش­بینی که می­تواند منجر به خطرات سلامتی یا ایمنی افراد شود.
  • به فرآیندهای کاری و ماشین­آلات، تجهیزات مورد استفاده، محل کار و فعالیت­های کارگران خود نگاه کنید.
  • برای تعیین اینکه چه خطراتی برای کنترل وجود دارد، در مورد عواقب در معرض قرار گرفتن خطراتی که شناسایی کرده­اید و اینکه چقدر این احتمال وجود دارد که این موارد اتفاق بیفتد، فکر کنید.
  • در ابتدا به خطراتی توجه کنید که می­تواند آسیب بسیار جدی یا حتی منجر به مرگ یا بیماری دائمی را برای کارگران ­تان داشته باشد، حتی اگر درصد این احتمالات کم باشد.
  • هنگام ارزیابی خطرات با کارگران خود مشارکت کنید.

عملکرد: از بین بردن یا به حداقل رساندن خطرات

  • هنگامی که خطرات کاری در رابطه با کسب و کارتان را ارزیابی کردید، باید تصمیم بگیرید که چگونه با آنها مقابله کنید.
  • ابتدا در نظر بگیرید که آیا ریسک از بین می­رود (به عنوان مثال می­توانید منبع آسیب را حذف کنید) اگر ریسک را نمی­توان از بین برد، باید با استفاده از اقدامات کنترلی، آن را به حداقل برسانیم.
  • برای اقدامات کنترلی شما باید از روش­های زیر استفاده کنید:
  • درمورد اقدامات کنترل کنونی که در آن قرار دارید فکر کنید و اینکه آیا آنها این خطر را مدیریت می­کنند.
  • در مورد اینکه آیا الزامات قانونی مربوط به ریسک وجود دارد و اگر استانداردها یا موارد راهنمائی وجود داشته باشد، می­توانید پیگیری کنید، اطلاعات کسب کنید. به عنوان مثال، دست زدن به آزبست یا جلوگیری از افتادن از ارتفاع.
  • از دیگران بپرسید که در شرایط مشابه شما چگونه این ریسک را کنترل می­کنند..
  • از یک متخصص حرفه­ای بهداشت و ایمنی مشاوره بگیرید.
  • در مورد چگونگی دسترسی آسان و راه­های کنترل خطر و اینکه آیا در کار شما چگونه مؤثر هستند، فکر کنید.
  • فکر کنید که آیا کنترل­های شما اجرا می­شود یا خیر.
  • گران­ترین گزینه کنترل، لزوماً بهترین نیست. اگر کنترل­های شناخته شده و مؤثر شما در حال استفاده در صنعت هستند و با شرایط محل کار شما مناسب هستند، این کنترل­ها باید اجرا شوند.
  • هنگام تصمیم­گیری در مورد راه­های رفع یا به حداقل رساندن خطرات، با کارگران خود مشارکت کنید.
  • روابط و اقدامات کنترل برای کارگران خود را به شیوه­ای متناسب با نیازهای خود (به نحوی که مناسب کار آنها، محیط کار و سواد و زبان آنها باشد) اجرایی کنید.
  • به یاد داشته باشید لزوماً پرونده کاری شما، سلامت و ایمنی محل کار را نشان نمی­دهد بلکه حداقل خطر در محیط کار و اطمینان کارگران از سلامت­شان نمایانگر این موضوع است.

بررسی: نظارت بر میزان کنترل

سیستم­های بهداشت و ایمنی شما باید در زندگی روزمره به کار رود  و به طور معمول بخشی از کسب و کارتان باشد. شما باید بررسی کنید که اقدامات کنترلی شما توسط کارگران در حال اجرا و مؤثر هستند. مکانیزم­های نظارت عبارتند از:

  • بازرسی­ها، مشاهدات و سرکشی در محیط کار
  • جلسات و بازخورد کارگران
  • چک­لیست­ها و ممیزی­ها
  • بررسی مستقل
  • تکنولوژی (نظارت بر آلارم در ماشین­آلات یا آلارم گاز به عنوان مثال)
  • پرونده­های مراقبت­های بهداشتی
  • فعالیت­های نظارت بر محیط زیست (مانند کیفیت هوا و آزمایش نویز)

مرور: بازبینی برای بهبود مستمر

شما باید فعالیت­های کاری خود را به صورت مستمر بررسی کنید تا خطرات جدیدی را که ممکن است لازم باشد مدیریت شود، شناسایی کنید.

بازبینی نیز به معنی تفکر در مورد نحوه شناسایی، ارزیابی و کنترل خطرات است؛ آیا فرآیندهای شما کار می­کنند یا راهی بهتر برای انجام این فعالیت­ها وجود دارد. برای مثال، آیا می­توانید مشاغل بیشتری را به کار گیرید، آیا شما نیاز به روش دیگری برای ارزیابی عواقب و احتمال وقوع خطر دارید و آیا می­توانید راهکارهایی را برای اثربخشی بیشترکنترل خطر خود داشته باشید؟

اسناد سلامت نشانگر ایمنی کامل نیست

اسناد و مدارک خوب، سلامت و ایمنی خوب را در بر نمی­گیرد. مستندات باید در صورت لزوم برای حمایت از فرآیندهای بهداشتی و ایمنی شما مورد استفاده قرار گیرد. با این وجود، مستندسازی جایگزینی برای داشتن فرآیندهای خوب و اقدامات کنترل شده در زمینه مدیریت ریسک­های بهداشتی و ایمنی می­باشد.

نویسنده :

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
ارسال نظر شما
انتشار یافته : ۰ در انتظار بررسی : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

test